Cine suntem noi

Chemistry is everywhere este un grup de inițiativă alcătuit, în faza depunerii proiectului, din șapte cadre didactice și cercetători din cadrul Universității din București.

Dr. Mihaela Matache, coordonatorul proiectului, și Dr. Delia Popescu fac parte din colectivul de elaborare a subiectelor Olimpiadei Naționale de Chimie, unde colaborează îndeaproape cu profesori de chimie din licee. Dr. Mihaela Matache este unul din coordonatorii lotului național ce reprezintă România la Olimpiada Internațională de Chimie și Olimpiada Mendeleev.

Dr. Mihaela Florea este CSI în cadrul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Materialelor.

Dr. Iulia David este conferențiar în cadrul Departamentului de Chimie Analitică al Facultății de Chimie din Universitatea din București și coordonator al colectivului de redacție al revistei CHIMIA.

Dr. Marius Matache are o bogată experiență în activități media (blogger pe www.mariusmatache.ro, coordonator roconferinte.ro, realizator de emisiuni radio etc.) și promovare a proiectelor științifice.

Dr. Anca Păun și Dr. Codruța Popescu sunt cadre didactice în cadrul departamentului de Chimie Organică al Facultății de Chimie din Universitatea din București.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *